Меню Затваряне

Куиз “Моят град-център на Вселената”

Ученическият съвет на ППМГ“Гео Милев“ организира и проведе с учениците от 5, 6 и 7 клас куиз, посветен на празника на Стара Загора. Много полезно, забавно и креативно събитие, в което взеха участие 36 ученици.

Всеки участник помогна на своя отбор със знанията си, всеки научи и нещо ново, всички се смяха и забавляваха заедно! След учебните часове училището беше огласено от смях и щастливи отборни викове при верен отговор на загадката. Въпросите бяха подбрани от по-големите ученици, провокация за всички бяха музикалният кръг и този със снимки на емблематични за града сгради! Всеки отбор, в който бяха включени ученици от различни класове, много бързо се сработи като екип.

Поздравления за страхотната организация и прекрасното състезание, което осъществиха Теодора Добрева и Беатрис Денева от 11А клас и Светлозара Величкова от 11Д клас!

За победителите и класиралите се на второ и трето място имаше специално подготвени медали. И най- сладката награда за всички 6 отбора – по голяма вкусна пица на всеки екип!