Меню Затваряне

Награда „Анастасия Тошева“ 2021

Наградата „Анастасия Тошева” се присъжда за високи постижения в областта на науката и образованието в Община Стара Загора. Плакетът „Анастасия Тошева” е посветен на Деня на народните будители.

Най-високото отличие на Община Стара Загора е изключително признание за екипа на гимназията за постигнатите високи успехи в развитието на образованието.

Благодарим на подкрепата на Обществения съвет при ППМГ „Гео Милев“, без номинацията на който нямаше да получим високото признание и отличие!

„Наградата е за екипа, изграден от невероятни професионалисти, креативни, талантливи, търсещи, вдъхновяващи! Нямам думи да опиша всичко, което са колегите! Това е награда за техния труд!” – сподели директорът на ППМГ „Гео Милев” г-жа Петрова при официалното връчване на престижното отличие.

Името на едно стабилно и елитно училище не се гради само с обновена и модерна база. Силата е в екипната работа на невероятните професионалисти в него. В техния всеотдаен труд в името на нашите деца да пренесат българския дух в бъдещето! За да ги вдъхновяваме, възпитаваме и да пребъде святото дело на народните будители!