Меню Затваряне

Отлично представяне в областта на информационните технологии

ОТНОВО ИМАМЕ ПОВОД ЗА ГОРДОСТ! ПОРЕДНО БЛЕСТЯЩО ПРЕДСТАВЯНЕ
ЗА ДЕНИСЛАВ НИКОЛАЕВ НИКОЛОВ от 10А клас на ППМГ „Гео Милев“ гр. Стара Загора. И тази година той беше класиран за Национален кръг на Олимпиадата по Информационни технологии 2021г., състоял се на 08.05.2021г. В категория „Софтуерни приложения“ 8-10 клас ДЕНИСЛАВ се класира на престижното ТРЕТО място за страната. Това е поредният блестящ успех за него! В предходните години той вече е бил на ПЪРВО и ВТОРО място. Има и медал за постигнати високи резултати в Индивидуалното
класиране. Както всяка година, така и тази, класирането е в резултат от защитата на собствен проект и Национален тест. Денислав разработи софтуерен продукт под ръководството на своя научен ръководител Живка Стойчева, който защити блестящо. Постигна и отличен резултат на Национален тест.

Поздравления за ДАВИД КОЛЕВ и АЛЕКСАНДРА ИВАНОВА, ученици от 7 Б клас на ППМГ „Гео Милев“ гр. Стара Загора, които също бяха на Национален кръг на Национална олимпиада по ИТ и се състезаваха в Първа състезателна група: от V до VII клас с проект, разработен отново под ръководството на г-жа Стойчева и заеха СЕДМО място в страната, като постигнаха отличен резултат на Национален тест.
Поздравления и за техният ръководител г-жа Живка Стойчева, доказан професионалист, чиито ученици вече ОСМА поредна година са на Национален кръг на НОИТ. Това безспорно е доказателство, че ППМГ „Гео Милев“ е най-доброто място в града ни, където учениците получават най-висока и стабилна подготовка по ИТ и информатика и мотивация за участие в различни състезания и турнири.
Ръководството на гимназията с гордост поздравява учениците и техният ръководител и им
желае успехи и занапред.