Меню Затваряне

Изключителни постижения за ППМГ „Гео Милев“ по ИТ

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ за ППМГ „Гео Милев“ по ИТ!

За шеста поредна година ученици на ППМГ „Гео Милев“, гр. Стара Загора с ръководител г-жа Живка Стойчева се класираха за Националния кръг на Национална олимпиада по информационни технологии, която се проведе от 11 до 13 май 2018 г. в гр.
Търговище, където се представиха отлично в защитата на проектите си и решаването на теста. Поздравления за г-жа Стойчева и учениците ѝ:
Илия Кирилов Манолчев, 7 клас – НАЙ-ВИСОК РЕЗУЛТАТ за страната от 159 участника от 29 области на Национален кръг на НОИТ 2018г. и отличен със СПЕЦИАЛНА НАГРАДА плакет.
Илия Кирилов Манолчев, 7 клас ЗЛАТЕН МЕДАЛ за най-висок индивидуален резултат в общото класиране 5 – 8 клас за втора поредна година.
Денислав Николаев Николов, 7 клас – СРЕБЪРЕН МЕДАЛ за висок индивидуален резултат в общото класиране 5 – 8 клас, Национален кръг на НОИТ.
Денислав Николаев Николов, Илия Кирилов Манолчев – ВТОРО МЯСТО в направление уеб сайт с проект на тема „Физиката в демонстрации“, като само една точка ги дели от първото. За втора поредна година класирани и участват в Национален кръг на НОИТ, като през миналата представиха проект, който се класира на първо място в направлението си.

Поздравления и пожелания за нови успехи!