Меню Затваряне

Поздравления по случай 24 май

П О З Д Р А В Л Е Н И Е
По случай наближаващия празник на българската просвета и култура и славянската писменост от името на ръководството и от целия педагогически колектив, поздравяваме всички ученици, които с участието си в националните олимпиади и състезания, представиха достойно себе си, училището и страната ни.
С пожелание за здравe и нови успехи !
Йоан Ралицов Маринов, ученик от XIIа клас
ЛАУРЕАТ за отличното си представяне на националния кръг на НОИТ за втора поредна година;
Първо място в направление интернет приложения за проект на тема Mechanic.BG в екип с Хрисиан Хрисимиров от ПМГ “В. Друмев“, гр. Велико Търново;
Сребърен медал и второ място на националната олимпиадата по ИТ .

Станимир Стефанов Петров, ученик от XIIа клас за отлично представяне на националната олимпиадата по информатика
Траян Танчев Господинов- ученик от XIIа клас за отлично представяне на националната олимпиадата по информатика
Ивайло Петров Петров, ученик от XIIа клас за разработка на проект, представен на сесия на УчИ- БАН и за научно ръководство на проекти.
Калоян Юлиянов Цветков, ученик от IXа клас за отлично представяне на националната олимпиада по математика, на XXVI математически турнир „Иван Салабашев“, на V математически турнир „Д-р Светлозар Дойчев“ и състезанието VIVA Математика с компютър.
Силвия Георгиева Петрова- ученичка от 10а клас на ППМГ“Гео Милев“ град Стара Загора, завоювала призови места на Националното състезание по физика, 17- 19 ноември 2017г., гр. Варна; от Есенно национално състезание „Турнир на младите физици“, 26-28 януари 2018 г., гр. Враца, като постигнатият резултат осигури участие на Силвия Петрова в националния отбор, който ще представя България на Международния турнир на младите физици в Пекин и Националното състезание по физика 17- 19 ноември 2017г., гр. Варна;
Илия Кирилов Манолчев, ученик от VIIб клас и Денислав Николаев Николов, ученик от VIб клас, екип под ръководството на г-жа Живка Стойчева.
Илия Кирилов Манолчев
I място, ЗЛАТЕН МЕДАЛ за най-висок индивидуален резултат в общото класиране 5 – 8 клас за втора поредна година на нациналния кръг на НОИТ.
Специална награда за най-добре представил се участник – с най-висок резултат за страната от 159 участника от 29 области на Национален кръг на НОИТ;

Денислав Николаев Николов, ученик от VIIб клас
I място, екипно представяне на проект
I I място в направление : УЕБ САЙТ
I I място в общото класиране Национален кръг на НОИТ;
Лия Светославова Михалкова, ученичка от VIIб клас за отлично представяне на националаната олимпиада по химия и опазване на околната среда /ХООС/ за учебната 2017- 2018г.
Сияна Атанасова Стоева, ученичка от VIIIб клас за отлично представяне на националната олимпиада по астрономия, включена в разширения национален отбор по астрономия.
Кристина Миткова Митева, ученичка от Vб клас на Националното състезание по английски език Longman Competition зае първо място на РТЕ Young Learners с постигнат максимален резултат от 80 точки.
Ивайло Петров от 12А клас, Ивайло Иванов от 11б, Мариян Момчилов от 11б, Александра Гюзлева от 10 а и Кристина Караиванова от 10а клас, под ръководството на г-жа Желязкова взеха участие и отлично се представиха в проекти по математика и информационни технологии към УчИМИ в ученическа секция на 47-мата пролетна конференция на Съюза на математиците в България.
VII-мо място от СВЕТОВНИТЕ ученически игри в ИНДИЯ, 19-25.04.2018г. за отбора по бадминтон на ППМГ “Гео Милев“ в състав:
Жан Иванов Димитров, ученик от XI в клас Станислав Стефанов Зланков, ученик от X а клас Борис Валентинов Белчев, ученик от XI А клас
Йордан Найденов Найденов, ученик от VIII б клас
Атанас Евгениев Халачев, ученик от VIII б клас
От ръководството и педагогическия колектив на ППМГ “Гео Милев“, град Стара Загора