Меню Затваряне

ППМГ “Гео Милев” отново с изключителни постижения по ИТ

ППМГ „ГЕО МИЛЕВ“ ОТНОВО С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ!

От 12 до 14 май във Варна се проведе финалният етап от Националната олимпиада по информационни технологии (НОИТ) 2017г. В него взеха участие ученици от цялата страна на възраст 12-18 г., които успешно преминаха първите два кръга на състезанието и бяха сред класираните 20 проекта от направление.
ППМГ „ГЕО МИЛЕВ“, гр. Стара Загора участва с 5 проекта, представени от 8 ученика. Въпреки силната конкуренция, възпитаниците на ППМГ „ГЕО МИЛЕВ“ демонстрираха много високо ниво и заслужено завоюваха призовите места, както следва:
ПЪРВО МЯСТО в категория „Уеб сайт“
за Илия Манолчев и Денислав Николов от 6б клас с ръководител г-жа Ж. Стойчева.
ПЪРВО МЯСТО и ЗЛАТЕН МЕДАЛ за Илия Манолчев за най-висок резултат на теста в Група В (5 – 8 клас) при , ръководител г-жа Ж. Стойчева.
ТРЕТО МЯСТО за Йоан Ралицов Маринов 11а клас в категория „Интернет приложения“ в Група А (9-12 клас).
ЛАУРЕАТ на НОИТ 2017г. Йоан Ралицов Маринов 11а

Отличен 6 за Денислав Николов от 6 клас в .

Отлична оценка и за Магдалена Вълчева 7 клас

Мотивацията и успехите на учениците ни вдъхновяват да бъдем изцяло отдадени на каузата да подготвяме следващите поколения за професиите на бъдещето.
Георги Петков, Виктория Добрева и Виктор Терзиев от 12А клас представиха достойно гимназията ни на Националната олимпиада по информационни технологии във втора възрастова група. Получиха индивидуални оценки: 5,25 за Георги и 5-ци за Виктория и Виктор, с които ще участват в кандидатстудентската надпревара в определени факултети на Софийски университет.